About Me

My photo
Seorang anak sulung kepada pasangan Mohd Yusof Pandak Abdul Rahman dan Hasnah Yusuf. Seorang kakak kepada 9 orang adik-adiknya. Seorang isteri kepada Nasrul Faiz Firdaus. Seorang ibu kepada seorang anak lelaki, Muhammad Alauddin. Seorang suri rumah sepenuh masa dan sepenuh tenaga ('',). Seorang businesswomen kecil-kecilan aje untuk mengisi masa yang terluang. Seorang yang simple dan mudah didekati. Terima kasih sudi menjengah blog saya yang tiada apa ini..
Powered by Blogger.

Tuesday, January 10, 2012

As-Salam

Dah lama sebenarnya nak buat blog sendiri cume sekarang baru terlaksana..Alhamdulillah..

Sekadar berkongsi sedikit ilmu, pengalaman atau apa2 saja

Tapi kan seronok juga baca blog ni sebab mende yang kadang2 kita langsung xtahu kita bole tahu melalui pembacaan sebegitu..so blog juga adalah salah satu sumber pembacaan untuk memperoleh maklumat sama ada berkaitan hubungan sosial, politik, semasa atau apa saja..

Macam suami saya SANGAT suka baca blog2 orang politik sebab katanya sumber blog ni lagi tepat dah betul dari baca paper @ dengar berita..tu pendapat suami saya la..tapi bila dah selalu join suami baca rasa seronok pulak baca blog politik..cume bila baca blog politik ni akal dan emosi kene stabil..suami saya ambil pendekatan "baca hanya untuk tahu sahaja dan akan buat pembandingan dengan info2 yang diperolehi dari sumber2 yang lain"...betul juga tu,,:)

Errmm...selamat membaca la ye kepada anda2 semua..sekadar berkongsi cerita sahaja..hanya yang indah aje...:)

No comments:

Post a Comment