About Me

My photo
Seorang anak sulung kepada pasangan Mohd Yusof Pandak Abdul Rahman dan Hasnah Yusuf. Seorang kakak kepada 9 orang adik-adiknya. Seorang isteri kepada Nasrul Faiz Firdaus. Seorang ibu kepada seorang anak lelaki, Muhammad Alauddin. Seorang suri rumah sepenuh masa dan sepenuh tenaga ('',). Seorang businesswomen kecil-kecilan aje untuk mengisi masa yang terluang. Seorang yang simple dan mudah didekati. Terima kasih sudi menjengah blog saya yang tiada apa ini..
Powered by Blogger.

Tuesday, March 20, 2012

Jarang Berlaku

Bangun pagi terus pegi kat peti ais, keluarkan fries yang sejuk beku tu...konon nak sarapan sesuatu yang lain sikit pagi ni..

Lepas tidurkan udin, panaskan minyak..dah berasap terus masuk fries..terangkat jap tangan udin, terkejutkan bunyi minyak panas..

Letak fries dalam pinggan, tuang sos panjang2, leret dengan cheese..pergh!!dah macam kat restoran western lak aihh..ok..dah sedia atas meja nak makan..

Bancuh pulak super power kacip fatimah instant..berasap weh..siapppp..bukak peti ais sambar plak 2 paket cloud 9 wafret twins..lalu kat meja makan sambar plak london double choco milk cream cake...

Owh...baru teringat dalam peti ais de baki air chocolate malam tadi..sejuk2 lagi sedap kan..angkut ke depan..terrrbaeekkk!!

Ok...sekarang mari bersila mengadap barang2 angkutan ni...ayuhhh..sarap..

*tetibe teringin nak makan gulai tempoyak ikan patin campur taugeh kepala besar..wajib buat!!*

No comments:

Post a Comment