About Me

My photo
Seorang anak sulung kepada pasangan Mohd Yusof Pandak Abdul Rahman dan Hasnah Yusuf. Seorang kakak kepada 9 orang adik-adiknya. Seorang isteri kepada Nasrul Faiz Firdaus. Seorang ibu kepada seorang anak lelaki, Muhammad Alauddin. Seorang suri rumah sepenuh masa dan sepenuh tenaga ('',). Seorang businesswomen kecil-kecilan aje untuk mengisi masa yang terluang. Seorang yang simple dan mudah didekati. Terima kasih sudi menjengah blog saya yang tiada apa ini..
Powered by Blogger.

Wednesday, April 18, 2012

UDIN IN ACTION!!

Assalamualaikum

Tajuk dah macam title album kompilasi aje bunyinya..tapi lebih kurang macam tu la cuma bezanya yang ni kompilasi wajah-wajah udin. Saje je mama udin tak de keje di petang hari kan, tangkap la gambar udin yang asyik nak berkepit celah ketiak je manjang..pastu nak bergomol je kejenya..main sendiri tak mahu, bila digomol punya la nyaring je gelaknya..galak sangat la tu..

Meh tengok aksi-aksi Udin


Udin dah pandai buat muka sekarang. Ni namanya muka tak de mood. Baru sampai genting, mama ngan abah paksa udin syenyummm sebab nak tangkap gambar kan...tapi ni la hasilnya...

Ni pun sama..cam tunjuk perasaan pun ada
Buat hal sendiri pula..
Ni time gomol menggomol!! Shuke la sangat mama duk gomol kan..belum mandi lagi shedappppp!!







Sebelum tidur pun nak ajak main dulu

Amboii....:)





 
Memang betul orang kata, ada anak ni asyik nak mengulit je ngan dia kan..sampai berat je nak wat kerja lain..

No comments:

Post a Comment