About Me

My photo
Seorang anak sulung kepada pasangan Mohd Yusof Pandak Abdul Rahman dan Hasnah Yusuf. Seorang kakak kepada 9 orang adik-adiknya. Seorang isteri kepada Nasrul Faiz Firdaus. Seorang ibu kepada seorang anak lelaki, Muhammad Alauddin. Seorang suri rumah sepenuh masa dan sepenuh tenaga ('',). Seorang businesswomen kecil-kecilan aje untuk mengisi masa yang terluang. Seorang yang simple dan mudah didekati. Terima kasih sudi menjengah blog saya yang tiada apa ini..
Powered by Blogger.

Sunday, November 4, 2012

HARGA TERKINI FISHER PRICE PORTABLE ROCKER GREEN FRAME

Assalamualaikum

Bersyukur dengan rezeki Allah yang tak putus-putus sepanjang menjalankan perniagaan barangan kanak-kanak ni.
 
Disebabkan permintaan yang sentiasa berterusan dari pelanggan setia, pelanggan sedia ada dan pelanggan baru, aku rasa nak revise harga rocker hijau yang aku jual.
 
Rocker biru masih harga terbaik RM205 termasuk kos pos ke barat, timur, selatan dan utara janji dalam Semenanjung.
 
Manakala, untuk rocker hijau, harga setelah direvise adalah RM210 termasuk kos pos dalam Semenanjung.
 


Fisher Price Green Frame

 
Fisher Price Blue Rocker
 
 
Fungsi dan Kelebihan Portable Rocker ni:
 
1. Rocker ini boleh menampung berat dari newborn sehingga 18kg.
2. Rocker ni dah namanya portable maksudnya boleh dan mudah dibawa ke mana-mana.
3. Boleh juga diubah menjadi kerusi khas untuk anak-anak apabila dah besar sikit. Maksudnya boleh pakai lama la, sampai umur 4 5 tahun cam tu.
4. Ada 3 jenis mainan gantung
5. Batang gantung mainan yang boleh dibawa ke tepi apabila anak dah tidur, selain boleh dilaras ke kanan dan ke kiri.
6. Fungsi vibrate di punggung baby..ala-ala macam rasa tepuk-tepuk manja gitu, light2 je..
 
Nak beli secara borong juga boleh.
Harga borong untuk rocker biru RM170/unit - MOQ 3 unit
Harga borong untuk rocker green RM180/unit - MOQ 3 unit
Postage untuk 3 unit rocker RM30 (semenanjung)
 
Jika berminat boleh email aku syatogethernas@gmail.com
Boleh juga sms / call aku 0134314741 - aisyah
Boleh juga usha kat fb page aku sya&nas kiddies store / http://www.facebook.com/#!/BabyAndKidsWorld
 
Hepi Shopping Darls!! (^^,)
 
 

No comments:

Post a Comment