About Me

My photo
Seorang anak sulung kepada pasangan Mohd Yusof Pandak Abdul Rahman dan Hasnah Yusuf. Seorang kakak kepada 9 orang adik-adiknya. Seorang isteri kepada Nasrul Faiz Firdaus. Seorang ibu kepada seorang anak lelaki, Muhammad Alauddin. Seorang suri rumah sepenuh masa dan sepenuh tenaga ('',). Seorang businesswomen kecil-kecilan aje untuk mengisi masa yang terluang. Seorang yang simple dan mudah didekati. Terima kasih sudi menjengah blog saya yang tiada apa ini..
Powered by Blogger.

Thursday, September 19, 2013

Apple Learning Quran

Assalamualaikum

Nak promote APPLE LEARNING QURAN ni
Jual murah2 je kome
RM24 sebiji
Postage RM6 sm / RM9 ss

Kalau amik 5 pun kos pos masih RM6 sm / RM9 ss

Size sebesar genggam dewasa
Bateri size AAA 3pcs 

Boleh digantungkan di leher, buaian, stroller ataupun dipegang.

Ada 26 doa harian,16 surah dari Al quran,6 lagu kanak berbahasa arab.Ada lampu yg boleh ditukar2 untuk menarik minat kanak2.Hanya tekan button yg ada seperti mainan lain..



KELEBIHAN APPLE LEARNING QURAN NI : 


26 DOA HARIAN : 
DOA SEBELUM TIDUR
DOA MASUK TANDAS 
DOA KELUAR TANDAS
DOA SEBELUM WUDHU
DOA PAGI HARI
DOA SEBELUM MAKAN
DOA SOLAT JENAZAH
DOA MEMAKAI BAJU 
DOA KELUAR RUMAH
DOA MASUK MASJID
DOA KELUAR MASJID
DOA NAIK KENDERAAN
DOA BERJUMPA SESAMA MUSLIM
DOA MENZIARAH ORG SAKIT
DOA KETIKA BERSIN
DOA KETIKA HUJAN
DOA MELIHAT CERMIN
DOA ZIARAH KUBUR 
DOA BERBUAKA PUASA
DOA SEBELUM TIDUR
DOA PETANG HARI 
DOA MASUK RUMAH
DOA KETIKA MENDAPAT MUSIBAH

16 SURAH PENDEK :

Fatihah 
Adiyat 
Qori'ah
Takathur 
asr 
Humazah 
Fill 
Quraish 
Maun 
Kauthar 
Kafirun 
Nasr 
Massad 
Ikhlas 
Falaq 
An-Nas 
DOA SOLAT:
Kalimat Tauhid ,Syahadat,Adzan ,Takbir awal sampai salam .

NASYID ANAK2
Thanks The parents 
Love Allah and Love messanger 
Ramadhan Is Cominng
The Full Mon Rose 
The Ceed of the oneness Allah 
Alphabet A-Z



Fungsi setiap butang





Ada 3 warna pilihan




OREN




KUNING




HIJAU

Nak order boleh sms / whatsapp 0134314741
Inform nak order warna apa ye.

atau

Lawat page fb aku sya&nas kiddies store
Boleh cuci mata tengok barang2 lain juga :) :) :)


No comments:

Post a Comment