About Me

My photo
Seorang anak sulung kepada pasangan Mohd Yusof Pandak Abdul Rahman dan Hasnah Yusuf. Seorang kakak kepada 9 orang adik-adiknya. Seorang isteri kepada Nasrul Faiz Firdaus. Seorang ibu kepada seorang anak lelaki, Muhammad Alauddin. Seorang suri rumah sepenuh masa dan sepenuh tenaga ('',). Seorang businesswomen kecil-kecilan aje untuk mengisi masa yang terluang. Seorang yang simple dan mudah didekati. Terima kasih sudi menjengah blog saya yang tiada apa ini..
Powered by Blogger.

Friday, October 9, 2015

Blouse Moden Yahaira

Assalamualaikum

Aku sekarang mula berjinak dengan blouse, dress dan jubah menyusu yang memang sesuai digayakan ibu2 moden zaman kini

Yelah ada orang takut nak pakai sopan sebab nampak gemuk la nampak berumur la nampak macam makcik makcik la...banyak lagi alasan cliche deme tu kan

Tapi sekarang ni dah ramai pengeluar pakaian wanita mula mengubah design dan corak penghasilan mereka ke arah yang lebih cantik dan boleh dipakai oleh pelbagai lapisan usia dari wanita yang belum berkahwin sehinggalah yang sudah berkahwin dan berumur juga

Dan yang paling penting pakaian tersebut wajiblah yang sopan dan menutup aurat si pemakai 
Maklumlah ramai yang suka pakaian muslimah kan

Bila dah berjinak-jinak ni aku pun jual la sekali 

Korang boleh lawat FB PAGE aku

SYANAS MUMS ATTIRE

Page ni aku jual pakaian untuk wanita dna ibu2 moden zama kini tak kira untuk yang bujang, dah berkahwin, yang dah ada anak atau belum ada anak, yang tengah mengandung dan yang menyusukan anak juga boleh pakai pakaian muslimah yang aku jual ni

Ok aku nak perkenalkan blouse moden terbaru diberi nama YAHAIRA 
Baru je dirasmikan penjualannya pada hari ini ye



Blouse terbaru yang mengetengahkan imej muslimah moden bersesuaian dengan peredaran masa kini.

♡Ciri ciri blouse yahaira sangat lah hebat♡

✩ Material moss crepe
✩ Less ironing. 1 minit dah settle!
✩ Tak mudah renyuk
✩ Nursing dan wudhu friendly
✩ Labuh menutup punggung
✩ Ada dua pilihan menggayakan blouse yahaira ni. Nampak cantik dipakai dengan kain dan nampak elegance dipakai dengan seluar. Pilihan di tangan andaa, gituu

Ada 6 warna
♤ black
♤ emerald green
♤ grey
♤ purple
♤ burgundy
♤ dark beige

Sangat lah hot blouse yahaira ni sebab kami pilih colour meletops saja untuk kali ini. 6 colour yang buat hati caiq leleh tahu


Antara koleksi Blouse Moden Yahaira seperti di bawah ye










Best kan ada saiz sampai 3XL ye
Jadi untuk yang berbadan besar pun boleh bergaya jugak....yeayyy!!

Ada zip kat bahagian untuk nursing
Ada zip di tangan untuk mudahkan ambil wudhuk
Yang penting longgar dan menutup labuh sehingga bawah punggung
Kan dah sopan menutup aurat gituuu

Boleh digayakan bersama kain atau skirt labuh atau seluar panjang seperti jeans longgar atau slack atau palazzo pun cantik jugaaa :)

Harga nya pulak adalah harga mampu milik ye puan2 semua

RM79 termasuk penghantaran seluruh Malaysia

Kalau berminat nak beli jangan segan2 nak whatsapp aku tau :)
0134314741 - aisyah

Wassalam :)






No comments:

Post a Comment